Güneş Çocuklar Anaokulu

Güneş Çocuklar Anaokulu çocuklarınızla kurduğunuz sevgi bağını güvenle ve anne eli değmiş sıcak ortamıyla güçlendirerek öz güveni yüksek, birey olma yolunda, kendini ifade edebilen, arkadaşlarına, çevresine duyarlı en önemlisi mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefliyor.

Çocuk kendisi gibi olabilirse, karakter ve kişiliğini gösterebilir ve ancak kendisi gibi davranırsa mutlu olur. Kendisi gibi davranmayı başarabildiği ortamda huzurlu olur. Huzurlu olduğu ortamı merak eder, keşfeder, keşfederek öğrendiklerini becerilerine katar ve benimser.

Çocuklarımızın içinde bulunduğu yaş dönemi ve öğrenme şekilleri (duyarak, görerek, dokunarak ) esas alınarak, bireysel farklılıkları ve ilgi alanları da göz önünde bulundurulup kendi yeteneklerini ortaya çıkardıkları bir ortamda hayatı öğrenmelerini ve öğrendiklerini pekiştirmelerini sağlamaktır.

Çocuklarımızın her biri bireysel farklılıklar sergilese de özünde hepsi hayatı öğreniyor. Hayatı oyunla öğreniyor. Spor, müzik, dans, resim gibi sosyal açıdan desteklenen çocuklar içindeki yeteneği ortaya çıkarıyor. Çocuklarımızın yetenekleri, becerileri doğrultusunda ebeveynlerini bilgilendirmek onların güçlü, başarılı olduğu yönlerini sergilemesinde yardımcı olmaktır.

Okulumuz çocuklar için özel olarak tasarlanmış 2 katlı deprem güvenlikli, yangın tertibatlı, geniş, ferah, hijyenik, aydınlık, antialerjik yer döşemeli ve yaş gruplarına göre düzenlenmiş mekanlarıyla profesyonel ve işini çok seven bir kadroyla eğitime başlıyor. Çocuklarımız güvenli giriş kapımızda karşılanıyor ve ailesinden öğretmenlerimiz tarafından teslim alınıyor. Çeşitli atölyeler ve her yaş grubu için özel olarak hazırlanmış yeşil, sarı ve mavi olmak üzere 3 farklı grup sınıfımız bulunuyor.

Uzmanlar tarafından hazırlanan yemek listelerimiz aşçımız tarafından hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak pişiriliyor. Çocuklarımızın yemek ayırt etmesi anneler olarak artık bizi üzmüyor. Güneş Çocuklar Anaokulu olarak eğlenceli kabak, komik ıspanağı sevmeyen çocuk kalmıyor.

Çocuklarımızın fiziksel sağlık kontrolleri okulumuz tarafından da takip ediliyor. İkiz çocuk eğitimi ve gelişimi, aileye yeni katılacak üyeleri kabullenme ve alışma süreçleri dahil olmak üzere her türlü zihinsel, ruhsal gelişim ve değişim durumu gözlemlenecek olup ailelerimize destek verebilmek için psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetimizle yanınızda yer alıyoruz.

Üst katta mavi sınıfımız çok amaçlı olup spor, sanat ve dans etkinlikleri için kullanılıyor. Çocuklarımız işin profesyonelleri tarafından bale, dans, jimnastik, çocuk pilatesi ve çocuk yogası gibi dersleri bu sınıfta yapıyor.

Her Cuma günü eğlenerek çok şey öğrendiğimiz o haftayı büyük küçük güneş çocuklarımız birlikte müzikle eğlenceyle kapatıyor.

Okulumuzda aylık olarak uygulanacak Çocuklarımızın yaş gruplarına uygun zihinsel ve anadil gelişimlerine katkı sağlayacak çocuk sineması ve tiyatrosu etkinliği günü düzenleniyor.

Çocuklarımızın sebzelerini kendilerinin yetiştirebileceği organik bahçe alanı bulunmaktadır.

Oynayarak öğrendiğimiz ve çok eğlendiğimiz günün sonunda eve dönüş hazırlıkları yaparak eğitmenlerimiz eşliğinde kendi aracımızla çocuklarımız güvenli bir şekilde ailelerine teslim ediliyor.

Oynarken Öğreniyoruz

İngilizce Oynuyoruz

Çocuklarımızın her biri bireysel farklılıklar sergilese de özünde hepsi hayatı öğreniyor. Hayatı oyunla öğreniyor.

Мы поём и играем на русском

Yabancı dil etkinlikleri çerçevesinde Rusça sesleri tanıması, ileri okul hayatında yabancı dil öğrenimini kolaylaştırması amaçlı şarkılarla ve küçük hikayelerle Rusça’yı oynayarak öğreniyoruz.

Mutfak Atölyesi

Çocuklarımızla birlikte mutfak etkinliklerimizde öğrenerek birlikte yaptığımız kurabiye, pasta, omlet ve diğer enfes yiyeceklerimizi atölyemizde anne ve babalarımıza sunuyoruz.

Organik Bahçe

Çocuklarımızın sevgiyle ektikleri tohumların karşılığında toprağın ve doğanın bizlerle paylaştıklarını görmelerinden mutluluk duyacağız.

Sanatlıyoruz

Güneş çocuklarımız kendi eserlerini oluştururken, her eserde sanatın farklı bir dalını daha deneyimliyorlar.

Spor

Sporu erken yaşta çocuklarımızla buluşturarak, zihinsel ve fiziksel olarak daha sağlıklı gelişmelerine yardımcı oluyoruz.

+ x ÷ ‒

Hayatımız matematik! Oyuncaklarımızı birlikte topluyoruz, sevgimizi çocuklarımızla kat kat çarparak çoğaltıyoruz, sorumluluklarımızı bölüşüyoruz, içimizdeki mutlu çocuğu ortaya çıkartıyoruz.

Parti Günleri

Çocuklarımızın doğum günlerini onların heyecanlarını paylaşarak, istekleri doğrultusunda hep birlikte büyük bir aile olarak kutluyoruz.

Kayıt Formu

To Top